• WSelect, gespecialiseerd in HRM. Werkt voor u!
  • WSelect gelooft in de kracht van netwerken.
  • Business is gunnen en gunnen is geven. WSelect werkt voor u!

Recruitment

Interim Recruitment door WSelect uit Groningen

Met een Interim Recruiter van WSelect kiest u voor flexibiliteit en kwaliteit, heeft u een piek in uw vacatures of zijn veel vacatures moeilijk in te vullen? Dan leveren wij u de kennis van de kandidatenmarkt. Wij nemen u het wervingsproces uit handen en vullen uw vacatures succesvol in.

Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van de arbeidsmarkt. Daardoor zijn we in staat om uw organisatie effectief te ondersteunen in het invullen van uw vacatures. Er wordt uiteraard geworven onder de naam van uw organisatie.

Klanten over WSelect

Wyke is a great colleague and always there for you. She will go beyond what is asked of her to deliver. Very friendly and very pleasant to talk to which is a big asset when trying to recruit and retain talent (Chris Baldwin Digital Innovation partner and keynote speaker).

Rick werkt verrassend; hij is creatief, ondernemend en gericht op resultaat. Daarnaast is Rick een doorzetter en streeft naar wederzijds succes. Als mens is hij direct, spiegelend, positief en integer. Kortom iemand om graag voor én mee te werken.

Klanten over WSelect

Wyke haar aanpak kenmerkte zich door snel en adequaat het klantvraagstuk te begrijpen en te vertalen naar concrete arbeidsmarktcommunicatie oplossingen. Haar open karakter droeg bij aan een goede dialoog en samenwerking met onze relaties (Jeffrey Smit Corporate Recruiter).

Adres

  • Otto Cluivinglaan 41
    9766 PB Eelderwolde KvK: 72481080

Volg ons