• WSelect, gespecialiseerd in HRM. Werkt voor u!
  • WSelect gelooft in de kracht van netwerken.
  • Business is gunnen en gunnen is geven. WSelect werkt voor u!

Netwerk

WSelect gelooft in de kracht van netwerken. Netwerken heeft alles te maken met verbinden en samenwerken en is niet alleen leuk, maar ook inspirerend en nuttig. WSelect heeft de beschikking over een groot en breed netwerk dat er niet alleen is, maar ook leeft. WSelect werkt voor u!

WSelect is actief lid van de VNO-NCW en MKB-Nederland de twee grootste ondernemersorganisaties van Nederland. De aangesloten bedrijven en organisaties, vertegenwoordigen bijna 100% van de werkgelegenheid in de Nederlandse marktsector. WSelect stelt zich hierin dienstbaar op. WSelect netwerkt vóór en namens haar klanten en gelooft in het principe van geven.
WSelect is ook ambassadeur van de Stichting Ronald MC Donald, een stichting die al bijna 30 jaar zieke en gehandicapte kinderen en hun familie in Nederland helpt.

WSelect werkt samen met de bedrijfsartsen van Intermedzo Advies, dé specialisten in bouw en techniek van OR-Quest en de ondernemende accountants en belastingadviseurs van De Jong en Laan.

WSelect wordt vertegenwoordigd door Rick Brugts. Rick is naast ondernemer actief als voorzitter van de Stichting Medische Kampen India. Vanuit de gedachte dat ieder mens recht heeft op medische zorg, biedt Medische Kampen India gratis structureel medische hulp aan meer dan vierduizend dorpelingen in de afgelegen gebieden rondom de stad Tiruvannamalai in Zuid-India.

Klanten over WSelect

Wyke is a great colleague and always there for you. She will go beyond what is asked of her to deliver. Very friendly and very pleasant to talk to which is a big asset when trying to recruit and retain talent (Chris Baldwin Digital Innovation partner and keynote speaker).

Rick werkt verrassend; hij is creatief, ondernemend en gericht op resultaat. Daarnaast is Rick een doorzetter en streeft naar wederzijds succes. Als mens is hij direct, spiegelend, positief en integer. Kortom iemand om graag voor én mee te werken.

Klanten over WSelect

Rick is een zeer gedreven professional, niet alleen bezig met de dienstverlening die voorligt, maar juist ook met ontwikkelingen op zijn vakgebied. Van Rick kan men zodoende volop visie en realiteitszin verwachten.

Adres

  • Otto Cluivinglaan 41
    9766 PB Eelderwolde KvK: 72481080

Volg ons