• WSelect, gespecialiseerd in HRM. Werkt voor u!
  • WSelect gelooft in de kracht van netwerken.
  • Business is gunnen en gunnen is geven. WSelect werkt voor u!

Over WSelect

Wyke heeft zich in haar loopbaan bij diverse werving- en selectiebureaus en als interne recruiter bij IPG Mediabrands ontwikkeld als professioneel en hoogwaardige recruiter. Ze is orgineel in het vinden van schaarse talent of het nu gaat om een online marketeer, een manager of een specialist in de zorg. Een aanpak die ze graag voor u laat werken!

Rick heeft tijdens zijn loopbaan bij Accon-AVM en de NCP Groep, eerst als adviseur, later ook als directeur, zich ontwikkeld als allround adviseur, trainer en coach. Rick heeft een eigen, overtuigende benadering. In zijn werk staat de verbinding tussen mens en organisatie centraal. In zijn advisering en begeleiding werkt hij Oplossingsgericht met u samen aan uw doelen. Rick gelooft in de kracht van samenwerken. 'De som is meer dan het geheel der delen.'

Klanten over WSelect

Wyke haar aanpak kenmerkte zich door snel en adequaat het klantvraagstuk te begrijpen en te vertalen naar concrete arbeidsmarktcommunicatie oplossingen. Haar open karakter droeg bij aan een goede dialoog en samenwerking met onze relaties (Jeffrey Smit Corporate Recruiter).

Klanten over WSelect

Rick is een scherp analytische HRM'er die de klant op waarde weet te schatten en er is voor zijn collega's. Met hem werken is inspirerend en leidt altijd tot meer waarde en werkplezier.

Adres

  • Otto Cluivinglaan 41
    9766 PB Eelderwolde KvK: 72481080

Volg ons