• WSelect, gespecialiseerd in HRM. Werkt voor u!
  • WSelect gelooft in de kracht van netwerken.
  • Business is gunnen en gunnen is geven. WSelect werkt voor u!

Vormen van coaching

Coaching kan afhankelijk van het doel, persoon en situatie verschillende vormen hebben. WSelect kan verschillende vormen van coaching bieden. Hieronder treft u deze aan. Is de vorm die u zoekt toevallig niet aanwezig, WSelect biedt maatwerk, neemt u in dat geval contact met ons op, om uw vraag te bespreken.

Personal coaching

Bij Personal coaching staan wij stil bij uw persoonlijk functioneren en de mogelijkheden tot verandering. Door het ontdekken en ontwikkelen van uw eigen talenten en vaardigheden krijgt u meer grip op uw handelen en neemt uw doelgerichtheid toe.

Managementcoaching

Geschikt voor leidinggevenden die bijvoorbeeld een meer coachende stijl van leidinggeven willen ontwikkelen of meer zicht willen krijgen op hun sterke en minder sterke kanten, hun kernkwaliteiten en valkuilen.

Loopbaanbegeleiding

U wilt via een antwoord krijgen op uw carrièrevragen. Aanleiding is bijvoorbeeld een (interne) reorganisatie, het bereiken van het glazen plafond, nieuwe werkwijzen of functie of herbezinning op de eigen loopbaan.

Verzuimcoaching

Verzuimcoaching kan worden ingezet als begeleiding voor werknemers die uitgevallen zijn van het werk of dreigen uit te vallen. Het doel is om het leven van de werknemer weer zodanig op de rit te krijgen dat het werk voortgezet kan worden

Salescoaching

U bent accountmanager, salesmanager, verkoper, call-centermedewerker of medewerker buitendienst en binnen uw organisatie/afdeling bent u verantwoordelijk voor het acquireren van nieuwe opdrachten en/of het onderhouden van contacten met bestaande klanten.

Teamcoaching

Vragen die kunnen spelen zijn onder meer: hoe krijg ik nieuw elan binnen mijn team, hoe kan ik mijn team succesvoller laten functioneren, hoe kunnen wij een open communicatiesfeer bevorderen en hoe kunnen wij als team omgaan met veranderingen?

Executive coaching

Voor directieleden, ondernemers of topmanagers die extern een sparring partner zoeken om hun ervaringen te delen. WSelect coaching biedt u een combinatie van inspiratie, ervaring, expertise, structuur en een klankbord.

 

 

Klanten over WSelect

We hebben de teamcoaching als zeer waardevol ervaren, al na twee bijeenkomsten waren de meeste pijnpunten boven tafel en konden we werken aan onze samenwerking.

Adres

  • Otto Cluivinglaan 41
    9766 PB Eelderwolde KvK: 72481080

Volg ons