• WSelect, gespecialiseerd in HRM. Werkt voor u!
  • WSelect gelooft in de kracht van netwerken.
  • Business is gunnen en gunnen is geven. WSelect werkt voor u!

(Interim) HR Advies

Aandacht voor mensen werkt

WSelect (Interim) HR Advies adviseert en helpt organisaties bij HRM (Human Resource Management). WSelect werkt samen met u, vanuit de strategie, aan de gewenste verandering. Of dit nu gaat om minder prettige maar voor de continuïteit van uw organisatie noodzakelijke maatregelen (zoals een reorganisatie, bedrijfssluiting of (collectief) ontslag), of om maatregelen die uw organisatie verbeteren en ontwikkelen (zoals het opzetten van beleid gericht op duurzame inzetbaarheid, de ontwikkeling en invoeren van een nieuw passend beloningssysteem, invoeren van functioneringsgesprekken, nieuwe functiebeschrijvingen, harmonisatie van arbeidsvoorwaarden of het voldoen aan veranderende wet- en regelgeving) het zijn voorbeelden van hoe WSelect HR advies u kan helpen bij uw HRM c.q. het (verder) professionaliseren ervan. Wij kunnen uw HRM-afdeling op interim basis of projectmatig ondersteunen.

Heeft u als organisatie zelf geen HRM-afdeling maar wilt u de HRM-functie wél goed vormgeven? Dan biedt WSelect HR advies de oplossing: wij nemen u het personeelsmanagement geheel of gedeeltelijk uit handen. Projectmatig, tijdelijk of voor één of meerdere uren per week voeren wij het personeelsmanagement van uw organisatie uit. WSelect werkt voor u!

Wilt u uw huidige HR beleid objectief laten toetsen? Of wilt u uw HRM verbeteren, maar weet u niet waar u moet beginnen? Wij kunnen u daarbij helpen door het uitvoeren van de HR-Scan. U krijgt in korte tijd inzicht in de verbeterpunten.

Werkwijze

Iedere vraag, ieder mens, iedere organisatie is uniek. WSelect HR Advies biedt maatwerk. We formuleren samen met u de opdracht en de invulling daarvan. Indien nodig kunnen we, vóórdat we aan de slag gaan, door middel van een HR-Scan de verbeterpunten in uw organisatie vaststellen. We doen datgene voor u, wat ook daadwerkelijk bijdraagt aan het gewenste resultaat.

Neemt u voor meer informatie contact met ons op.

Klanten over WSelect

Rick is een gedreven professional die perfect de balans tussen de belangen van het bedrijf en de medewerker weet te bewaken. Zijn visie 'zacht op de persoon en hard op de inhoud' stelt hem in staat partijen te doordringen van de wederzijdse belangen.

Adres

  • Otto Cluivinglaan 41
    9766 PB Eelderwolde KvK: 72481080

Volg ons